Camping Geelenhoof

Camping Geelenhoof in Kelpen-Oler is een kleinschalige autovrije camping in Limburg met allemaal comfortplaatsen gescheiden door hagen. De groene camping is aangesloten bij KGC campings. De caravanplaatsen zijn voorzien van een terras met een luifel of voortent. De kampeerplaatsen zijn verdeeld over diverse veldjes. Er zijn diverse, mooie, ruime comfortplaatsen met alle voorzieningen op de plaats. Op de camping heb je keuze uit 6 en 10 ampère stroom. Voor de grotere campers zijn er ook diverse mogelijkheden op een apart camperveld. Daarnaast biedt deze camping autovrije kampeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten. Camping Geelenhoof beschikt over een visvijver waar je heerlijk kunt ontspannen aan het water. Maak ook kennis met de Beugelsport op de overdekte beugelbaan. Tevens is er voor de kinderen de mogelijkheid om de pony’s te verzorgen. Voor de kleine kinderen is er ook een overdekte speeltuin waar ze zich kunnen uitleven. Daarnaast zijn er gratis op de camping. Bij de receptie zijn ijsjes verkrijgbaar en is er een broodjesservice in de ochtend.

Kamperen in Limburg op camping Geelenhoof

Camping Geelenhoof is gelegen in Midden Limburg. De camping ligt in een mooie omgeving met veel afwisseling tussen bossen, heide en de Maasplassen. De camping ligt vlakbij het natuurgebied Leudal en de Beegderheide en direct aan diverse knooppunten van fiets- of wandelroutes. Er zijn knooppuntenkaarten beschikbaar bij de receptie. Wil je er een dagje op uit? Dan kun je naar het Witte Stadje Thorn aan de Belgische grens of de stad Roermond met het Designer Outlet Centre. Ook de binnenstad van Roermond is zeker een bezoekje waard! Op 4 kilometer van de camping ligt een strandje aan de rivier waar je op een warme dag kunt afkoelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Geelenhoof voor je op een rijtje gezet:

Camping Geelenhoof
Nederland Limburg Kelpen-Oler

Grathemerweg 16, 6037 NR Kelpen-Oler

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe