Meer foto's

Minicamping De Diergaard

Minicamping De Diergaard is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in Echterbosch in de regio Limburg met 15 toerplaatsen en geen huuraccommodaties. Op deze kleinschalige natuurcamping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Minicamping De Diergaard heeft mooie kampeerplaatsen te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van internet. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, een kampeervakantie bij de boer, natuurliefhebbers, wandelaars en wijnliefhebbers.

Geschikt voor mensen zonder kinderen

Door de rustige ligging is de camping met name geschikt voor mensen zonder kinderen. De grote staanplaatsen bieden u voldoende privacy. De was- en douchegelegenheden verkeren in een uitstekende staat en zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. De warme bakker komt bij meer dan 3 kampeermiddelen op de camping omstreeks 09.00. Minicamping De Diergaard ligt op een steenworp afstand van de grens met Duitsland-Nederland in het buurtschap Echterbosch, gemeente Echt-Susteren. Op circa 400 meter zijn er diverse restauratieve gelegenheden om de innerlijke mens tevreden te stellen.

Wijn uit Midden-Limburg

De aanwezige wijngaard zorgt jaarlijks voor een heerlijke rode- en witte wijn. Hans maakt je graag vertrouwd met de aspecten van de druiventeelt. Mocht jouw verblijf op de camping samenvallen met de pluktijd kunt u getuige zijn van het oogsten. Wilt u gewoon komen kamperen in de maanden september en oktober, dan geldt er een speciaal tarief van € 15,00 per nacht, incl. toeristenbelasting en elektriciteit, warm en koud water, op basis van 1 kampeermiddel en twee personen.

Kleine natuurcamping in Midden-Limburg

Een vakantie op Minicamping De Diergaard in Echterbosch vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Limburg in Nederland. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Minicamping De Diergaard vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied .

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Minicamping De Diergaard voor je op een rijtje gezet:

Minicamping De Diergaard
Nederland Limburg Echterbosch

Waldfeuchterbaan 107, 6105 BL Echterbosch

Duits, Engels, Nederlands
1 april - 1 november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe