Park De Nieuwe Riet is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in Oud Gastel in de regio Noord-Brabant met 25 toerplaatsen en 2 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 2

Park De Nieuwe Riet

Park De Nieuwe Riet is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in Oud Gastel in de regio Noord-Brabant met 25 toerplaatsen en 2 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Park De Nieuwe Riet heeft mooie bungalows, camperplaatsen, caravans en kampeerplaatsen te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van internet. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor camperaars en wandelaars.

Kleine camping in Noord-Brabant

Een vakantie op Park De Nieuwe Riet in Oud Gastel vormt de perfecte basis voor het verkennen van Noord-Brabant. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Park De Nieuwe Riet vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €11,00 €11,00 €15,00 per dag
Extra persoon €4 €4 €4 per dag
Huisdier €1 €1 €1 per dag
Caravan 4 personen €270 €270 €300 per week

Park De Nieuwe Riet

Nederland Noord-Brabant Oud Gastel

Noordhoeksestraat 3-3a
4751 TM Oud Gastel

+31 (0) 165 313 077
Frans, Nederlands
Hele jaar geopend

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.