Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 2,2 ha
Hoogte: 10 m

Luxe kamperen in de natuur

Natuurtent biedt een tweetal luxueuze verblijven aan, waar je volop kunt genieten van hetgeen de natuur in deze omgeving te bieden heeft. Het terrein ligt op het platteland van Lettele, omgeven door weilanden, tussen de plaatsen Deventer en Holten. Natuurtent is geschikt voor gasten die van rust en ruimte houden en een stuk natuur, weide en bossen, waarderen. Veel vogels, regelmatig reeën en soms zelfs, als iedereen al (bijna) op één oor ligt kan men de bosuil horen.

Compleet ingerichte Randstadtenten

De naam “camping” mag het terrein niet hebben omdat er slechts 2 compleet ingerichte Randstadtenten staan. Deze staan ieder op een geheel eigen plekje, op een houten vlonder. Eén tent staat in een bosperceel en de andere op het veld. Voor iedere tent is er een eigen douche met toilet. Tevens is er een extra buitenkeuken. In het voorseizoen kan vanaf 3 nachten worden gehuurd en in het hoogseizoen vanaf start schoolvakanties alleen per week van zaterdag op zaterdag.

Tiny House huren Overijssel

Vanaf medio hoogseizoen 2022 is er ook een Tiny House gereed voor de verhuur.

Ontdek de omgeving van Lettele (Overijssel)

Het is vooral de natuur die kenmerkend is voor deze omgeving die maakt dat dit een uniek plekje is. Even uitwaaien in het mooie Salland, dichtbij de mooie en gezellige Hanzesteden Deventer en Zutphen. Veel mogelijkheden voor een dagje uit, te denken aan de Holterberg wat bijna om de hoek ligt. Ben je sportief aangelegd dan kun je heerlijk wandelen of fietsen in deze omgeving. Na een dag uitwaaien kun je lekker uitrusten met een glaasje en een knapperend kampvuur, eveneens op een eigen plekje. Geniet en beleef de gastvrijheid in dit stukje van Overijssel als je van rust en ruimte houdt, of deze mooie omgeving wilt ontdekken.

We hebben de beste prijzen voor Kleinschalige glamping in Lettle voor je op een rijtje gezet:

Kleinschalige glamping in Lettle

Nederland Overijssel Lettele

Ikkinksweg 2, 7434 PJ Lettele

0031 (0)6 30 00 39 88
Duits, Engels, Frans, Nederlands
vanaf pasen tot begin september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.