Vechtdalcamping Het Tolhuis is een fijne kleine op het platteland in Dalfsen in de provincie Overijssel met 65 toerplaatsen en 2 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 2

Vechtdalcamping Het Tolhuis

Vechtdalcamping Het Tolhuis is een fijne kleine op het platteland in Dalfsen in de provincie Overijssel met 65 toerplaatsen en 2 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Vechtdalcamping Het Tolhuis heeft mooie chalets en kampeerplaatsen te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie en internet. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen en wandelaars.

Kleine camping in Overijssel

Een vakantie op Vechtdalcamping Het Tolhuis in vormt de perfecte basis voor het verkennen van de provincie Overijssel. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Vechtdalcamping Het Tolhuis vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied wandelen in het bos, fietsen, golfen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Vechtdalcamping Het Tolhuis voor je op een rijtje gezet:

Vechtdalcamping Het Tolhuis

Nederland Overijssel Dalfsen

Het Lageveld 8, 7722 HV Dalfsen

+31 (0)5 29 45 83 83
Engels, Nederlands
eind maart - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.