Camping De Paardenwei is een fijne kleine boerderijcamping op het platteland in Oostburg in de regio Zeeland met 55 toerplaatsen en 4 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 4

Camping De Paardenwei

Camping De Paardenwei is een fijne kleine boerderijcamping op het platteland in Oostburg in de regio Zeeland met 55 toerplaatsen en 4 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping De Paardenwei heeft mooie chalets en safaritenten te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie en internet. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, camperaars, gezinnen met jonge kinderen en strandgangers.

Kleine camping in Zeeland

Een vakantie op Camping De Paardenwei in Oostburg vormt de perfecte basis voor het verkennen van de provincie Zeeland. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping De Paardenwei vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied fietsen, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden, naar het strand gaan, surfen en wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15.8 €15.8 €20.8 per dag
Tent €55 €55 €83 per dag
Koepel tent €385 €385 €434 per dag
Chalet €80 €80 €110 per dag

Camping De Paardenwei

Nederland Zeeland Sluis Oostburg

Brugsevaart 12
4501 NE Oostburg

+31 1 17 45 54 97
Nederlands

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.