Camping De Paardenwei

Camping De Paardenwei is een fijne kleine boerderijcamping op het platteland in Oostburg in de regio Zeeland met 55 toerplaatsen en 4 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping De Paardenwei heeft mooie chalets en safaritenten te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie en internet. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, camperaars, gezinnen met jonge kinderen en strandgangers.

Kleine camping in Zeeland

Een vakantie op Camping De Paardenwei in Oostburg vormt de perfecte basis voor het verkennen van de provincie Zeeland. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping De Paardenwei vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied fietsen, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden, naar het strand gaan, surfen en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping De Paardenwei voor je op een rijtje gezet:

Camping De Paardenwei
Nederland Zeeland Sluis Oostburg

Brugsevaart 12, 4501 NE Oostburg

Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe