Mini Camping Werendijke

Welkom bij Werendijke, luxe en duurzame minicamping met een unieke kloostertuin en in het van Green Key milieucertificering. Werendijke beschikt over standaard- en comfortplaatsen. De ruime plaatsen zijn voorzien van alle kampeergemakken zoals luxe en schoon sanitair, met zelfs een heerlijke warm water buitendouche, wifi, water en stroom. Op deze kleine camping komt u helemaal tot rust. Het terrein is van alle gemakken voorzien en de campingeigenaren staan altijd voor u klaar. Op een warme zomerdag kunt u lekker een dagje naar het strand en is het weer wat minder maakt u een mooie wandeling door de groene omgeving. In de kloostertuin (met zitjes en hangmatten) kunt u altijd terecht voor een ontspannen middag en als u een boek wilt lezen.

Rustiek kamperen in Zoutelande

Op deze camping beleeft u een heerlijke rustige vakantie. De minicamping is gelegen in Zoutelande, Walcheren, Zeeland op slechts een kilometer van het zonnige zuidstrand en de gezellige familiebadplaats. Een leuke plek om even rond te struinen of wat te winkelen. Maar er is meer dan strand en gezelligheid. Het hele schiereiland Walcheren is namelijk een lust voor fietsers en wandelaars. Mooie fietspaden en verlaten binnenwegen verbinden de pittoreske dorpjes zoals Domburg, Oostkapelle en Veere. Ook worden er steeds meer gebieden heringericht als natuurgebied met prachtige wandelroutes, één daarvan zelfs direct grenzend aan Minicamping Werendijke.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Mini Camping Werendijke voor je op een rijtje gezet:

Mini Camping Werendijke
Nederland Zeeland Walcheren

Werendijke 12, 4374 SL Zoutelande

+31 (0)6 13 26 97 04
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half maart - begin november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.