Camping Linda is een fijne kleine camping aan zee in Wemeldinge in de provincie Zeeland met 50 toerplaatsen en 13 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 13

Camping Linda

Camping Linda is een fijne kleine camping aan zee in Wemeldinge in de provincie Zeeland met 50 toerplaatsen en 13 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Linda heeft mooie kampeerplaatsen, stacaravans en trekkershutten te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van internet. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen, strandgangers en wandelaars.

Kleine camping aan de Oosterschelde

Een vakantie op Camping Linda in Wemeldinge vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Zeeland. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Linda vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied duiken, fietsen, golfen, klimmen, paardrijden, naar het strand gaan, surfen en wandelen.

Camping Linda

Nederland Zeeland Wemeldinge

Oostelijke kanaalweg 4
4424 NC Wemeldinge

+31 (0)113-621259
Duits, Engels, Nederlands

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.