Mini Camping Werendijke is een fijne kleine charme camping op het platteland in Walcheren in de regio Zeeland met 25 toerplaatsen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25

Mini Camping Werendijke

Mini Camping Werendijke is een fijne kleine charme camping op het platteland in Walcheren in de regio Zeeland met 25 toerplaatsen. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Mini Camping Werendijke heeft mooie kampeerplaatsen te huur. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor camperaars, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers, strandgangers en zwemliefhebbers.

Kleine camping in Zeeland

Een vakantie op Mini Camping Werendijke in Walcheren vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Zeeland. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Mini Camping Werendijke vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied fietsen, mountainbiken, paardrijden, historische stadjes bezoeken, naar het strand gaan en wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18,00 €22,00 €34,00 per dag
Extra persoon €6 €6 €6 per dag
Kind tot 12 jaar €3 €3 €3 per dag
Kind 12 - 17 jaar €5 €5 €5 per dag
Hond €2,50 €2,50 €2,50 per dag

Mini Camping Werendijke

Nederland Zeeland Walcheren

Werendijke 12, 4374 SL Zoutelande

+31 (0)1 18 56 15 05
Engels, Nederlands
half maart - begin november

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.