Camping La Fresneda

Camping La Fresneda is een fraai gelegen charme camping midden in de natuur van de Spaanse provincie Teruel in de regio Aragón. Op Camping La Fresneda hoor je de stilte. Onze kleine, groene camping is een oase van rust en biedt 24 ruime kampeerplaatsen (allen met een 6 Amp. stroomaansluiting) aan rust-, natuur- en cultuurliefhebbers die een idyllische plek zoeken om volop van de rust en stilte te genieten. Wij hebben geen vaste staplaatsen of accommodatie in de verhuur. Wij hebben geen zwembad, maar een dompelbad met terras om heerlijk te verkoelen en te relaxen. En op onze camping zult u geen huisdieren of grote groepen tegenkomen.

Mooie camping midden in de natuur van Matarraña

Onze terrassencamping bevindt zich in de schitterende streek Matarraña in het noordoosten van Spanje, dichtbij de grens met Catalonië. Onze camping ligt in een prachtige vallei met uitzicht op amandel- en olijfboomgaarden en we hebben een spectaculair uitzicht op het natuurreservaat “Los Puertos de Beceite”. We koken elke zaterdagavond paella. Op de overige dagen kunnen maaltijden besteld worden via een traiteur (vegetarische en glutenvrije opties zijn ook mogelijk). En we hebben een bar met terras waar we uitstekende biologische wijnen uit de streek verkopen.

Prachtig heuvellandschap in het noordoosten van Spanje

Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden, zowel in het natuurreservaat Los Puertos de Beceite als ook direct vanaf de camping. Op onze camping zijn fietsen te huur. Onze streek, de Matarraña, wordt gekenmerkt door heuvelachtige landschappen, prachtige middeleeuwse dorpjes, olijf- en amandelboomgaarden, wijngaarden en wordt begrensd door het natuurreservaat Los Puertos de Beceite. Er zijn diverse activiteiten te ondernemen: Europa’s langste tokkelbaan (2 km), wandelen, fietsen, canyoning, rotsklimmen, paardrijden, zwemmen in de rivieren, kajakken, vogels kijken, astronomie, gastronomie (er zijn uitstekende restaurants), enzovoort.

Bij een verblijf van 7 nachten of meer in april, mei, juni of september betaalt u slechts € 18,00 per nacht. Dit tarief omvat een kampeerplek met stroomaansluiting (6 Amp.), max. 2 personen en WIFI. Elke persoon extra betaalt € 5,50.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de voordeligste opties voor Camping La Fresneda voor je op een rij gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Peak season Stay
Aantal plaatsen €25 €28 per nacht
Camping La Fresneda
Spanje Aragón La Fresneda

Partida Vall del Pi s/n, 44596, La Fresneda

Engels, Nederlands, Spaans
april tot oktober

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe