Kleine camping adverteren

Uw camping op kleine-camping.nl

Plannen om uw kleine camping te adverteren? Bent u van mening dat uw camping past in het profiel aan campings dat u kunt terugvinden op deze website? Denkt u dat u met een vermelding van uw camping op kleine-camping.nl de beoogde kampeerders trekt? Dan nodigen wij u uit uw camping aan te melden. Voor meer informatie, kunt u ons ook een e-mail sturen.

Criteria voor een vermelding

Bij de beoordeling of uw camping een vermelding kan krijgen op kleine-camping.nl hanteren wij het criterium van maximaal 65 plaatsen met een marge van +10%. 65 plaatsen vinden sommige bezoekers al groot, maar ergens moeten wij de grens trekken. Voor de 10% marge kijken wij vooral naar de oppervlakte van het kampeerterrein. Kortom een camping met 70 plaatsen op 5 hectare grond voldoet wat ons betreft aan de kleinschaligheid die men verwacht bij een kleine camping.

Inhoud van de vermelding

Om uw kleine camping te presenteren bieden we een zo compleet mogelijke vermelding op onze website.

Een goede eerste indruk.

De vermelding bestaat uit een eigen pagina op onze website met daarop alle basisgegevens van uw camping: campingtekst en omgevingstekst (geoptimaliseerd voor Google), link naar de eigen campingwebsite, alle kenmerken op een rij, telefoonnummer en adresgegevens, contactformulier gekoppeld aan het e-mailadres van de camping, foto’s (maximaal 26 stuks), video en een kaart met de locatie van de camping. Uiteraard kunt u de camping koppelen aan uw eigen regio, populaire gebieden en alle interessante kampeerthema’s, die wij aanbieden op de website.

Wat doen wij?

Onze redactie maakt en optimaliseert uw vermelding op onze website voor onze bezoekers en Google. Wij gebruiken hiervoor SEO optimalisatie en zetten SEA in om uw camping zo zichtbaar mogelijk te maken. Uiteraard gebruiken wij hierbij ook social media. Tenslotte investeren wij veel in kennis, marketing, unieke content, klanttevredenheid, gebruiksvriendelijkheid en nieuwe software om de website en ons netwerk verder te laten groeien.

Kosten van een vermelding

Een online vermelding van uw camping op natuurcamping.nl is niet gratis en kost € 85 per kalenderjaar (2019). Campings met meer dan 65 plaatsen, maar binnen de 10% marge betalen € 125 per kalenderjaar (2019). Bedrijven in Nederland en bedrijven binnen de EU zonder een BTW-nummer zijn ook btw (21%) verschuldigd. Voor BTW-plichtige bedrijven in het buitenland binnen de EU, brengen wij geen BTW in rekening. Absolute voorwaarde hiervoor is uiteraard wel dat u een geldig buitenlands BTW-nummer heeft.

In de kijker, extra zichtbaarheid

Wilt u dat uw camping eruit springt tussen alle campings op kleine-camping.nl? Dan hebben wij twee blikvangers: toppositie en kleine camping in beeld. Daarnaast kunt u gebruik maken van een doorplaatsing op andere websites in ons netwerk.

Uw camping mag gezien worden.

1. Toppositie: hiermee rouleert uw camping een jaar lang prominent bovenaan de resultatenpagina’s.
2. Camping in beeld: hiermee staat uw camping een jaar lang op de homepage van kleine-camping.nl.
3. Doorplaatsing: hiermee staat uw camping ook een jaar lang op meerdere websites in ons netwerk.

Wilt u uw camping gerichter onder de aandacht brengen? Kies er dan voor om uw camping via camping in beeld op een specifieke subthema- (bijvoorbeeld kleine camping met zwembad), landen- of regiopagina te promoten.

Vermelding beëindigen

Als u uw vermelding wilt beëindigen, volstaat het om daarvan aan het einde van een lopend kalenderjaar een bericht te sturen (per e-mail, telefonisch of eventueel schriftelijk). Overigens gaan wij uit van een doorlopende vermelding.

Uw camping nu registreren