Sluit je aan bij Kleine-camping.nl

Ben je eigenaar van een kleine camping of huuraccommodatie? Meld je dan aan en kom met je camping en/of huuraccommodatie op Kleine-camping.nl.

Direct aanmelden

Criteria

Je hebt een kleine camping en/of huuraccommodatie. Voor kleine campings hanteren we een maximale grootte van 100 plekken. Naast de kwaliteit van voorzieningen verwachten we ook een goede gastvrijheid.

Inhoud van de vermelding

Een vermelding bestaat uit een eigen pagina op Kleine-camping.nl. De pagina is opgebouwd uit een omschrijving van maximaal 500 woorden over de camping en/of huuraccommodatie en omgeving, de belangrijkste kenmerken en voorzieningen, locatie op de kaart, adresgegevens en link naar de eigen website, contactformulier gekoppeld aan het opgegeven e-mailadres, maximaal 26 foto’s en één video.

De pagina, inclusief de omschrijving en beeldmateriaal, wordt door de redactie van Kleine-camping.nl SEO-proof opgemaakt en gepubliceerd.

Kosten vermelding

Dat is afhankelijk van het aantal plekken. Voor eigenaren met een bedrijf van maximaal 65 plekken geldt een vergoeding van € 85 en voor bedrijven met maximaal 100 plekken geldt een vergoeding van € 125.

De tarieven zijn ex 21% btw. Voor Btw-plichtige bedrijven in het buitenland binnen de EU, brengen wij geen BTW in rekening. Absolute voorwaarde hiervoor is uiteraard wel dat je een geldig buitenlands Btw-nummer kunt overhandigen.

Lengte vermelding

Een vermelding geldt voor de duur van 12 maanden. De looptijd vangt aan op het moment dat de vermelding zichtbaar is voor de bezoekers van Kleine-camping.nl. Dat kan dus op elke dag van het jaar zijn. De vermelding wordt automatisch verlengd en is op elk gewenst moment per mail te beëindigen. Restitutie van de vergoeding is niet mogelijk.

Extra mogelijkheden

Naast Kleine-camping.nl beheren wij ook de sites www.charmecamping.nl en www.natuurcamping.nl. Een koppeling is zo gemaakt.

Direct aanmelden

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met de redactie van Kleine-camping.nl per mail info@kleine-camping.nl of +31(0)108449512.

Lees ook: over Kleine-camping.nl.