Ontdek Frankrijk

Vakantie op een kleine camping in Frankrijk

Frankrijk is het nummer 1 vakantieland voor Nederlanders en dat is niet voor niets. In Frankrijk vind je prachtige landschappen, mooie steden, veelzijdige natuur en authentieke dorpjes. Wat dacht je van een kleine camping aan de Middellandse Zee, een vakantie op een natuurcamping in de Franse Alpen, een boerencamping op het platteland van de Champagnestreek, luxe kamperen in een safaritent in de buurt van de Loire kastelen, kleinschalige kindercamping in de Vogezen of sfeervol verblijf op een charme camping tussen de wijngaarden van Bordeaux. Vanaf een kleine camping in Frankrijk ontdek je het allemaal!

Bekijk kleine campings

Waar wil je heen in Frankrijk?

Annecy

Ardèche

Bekijk de kleine campings in de Ardèche.

Aquitaine

Bekijk de kleine campings in de Aquitaine.

Auvergne

Bekijk de kleine campings in de Auvergne.

Bretagne

Bekijk de kleine campings in Bretagne.

Bourgogne

Bekijk de kleine campings in de Bourgogne.

Cevennen

Corsica

Côte d'Azur

Dordogne

Drôme

Elzas

Bekijk de kleine campings in de Elzas.

Franse Alpen

Gorges du Verdon

Jura

Languedoc-Roussillon

Kleine campings in de Languedoc-Roussillon.

Loire

Limousin

Morvan

Normandië

Bekijk de kleine campings in Normandië.

Midi-Pyrénées

Bekijk de kleine campings in Midi-Pyrénées.

Noord-Frankrijk

Provence

Bekijk de kleine campings in de Provence.

Rhône-Alpes

Bekijk de kleine campings in Rhône-Alpes.

Vaucluse

Vendée

Vogezen

Zuid-Frankrijk

Bekijk de kleine campings in Zuid-Frankrijk.

Vakantie inspiratie en informatie

Van de Franse kust in het westen tot de indrukwekkende Franse Alpen in het oosten en de Franse Pyreneeën in het zuiden, Frankrijk is een uitgestrekt en zeer gevarieerd vakantieland. Hoewel bepaalde delen van Frankrijk op zichzelf bekend zijn, zoals de rivieren Dordogne en Ardèche, en gebergten, zoals de Alpen en de Pyreneeën, is het hele land ook opgedeeld in een aantal unieke regio’s. Elke Franse regio bevat een verzameling departementen en elke regio heeft zijn eigen intrigerende geschiedenis, landschappen en bezienswaardigheden. Als je weet waar je heen wilt, kies dan hieronder uit een van de regio’s van Frankrijk en ontdek de kleine camping die bij je past.

Genieten van rust en ruimte

Ben je op zoek naar een fijne, kleinschalige camping in Frankrijk? Dan is een kleine camping de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. In heel Frankrijk vind je verschillende soorten kleine campings, zoals campings in de bergen, aan zee, in het bos of bij een rivier. Een kleine camping biedt rust, kwaliteit, fijne voorzieningen, zoals een zwembad of kleine restaurant en dat alles in een mooie omgeving. Boek een kleine camping in de natuur, in het Franse platteland of aan de kust.

Kies jouw kleine camping

Wordt het een ruime staanplaats, luxe lodge of safaritent? Wordt het een kleine camping met uitzicht op de Franse Alpen, een staanplaats aan de rivier de Ardèche of tent bij de boer op het rustieke Franse platteland van Normandië. Er zijn volop manieren om te genieten van de prachtige Pyreneeën, de Vogezen en de lavendelvelden in de Provence. En wat te denken van een vakantie in Bretagne of de Elzas? In Frankrijk vind je een ruim aanbod kleine campings op het platteland, bij de boer of midden in de natuur. Alle kleine campings hebben een ding gemeen: gezelligheid en een rustige sfeer! Zo kan jong en oud genieten van rust en kleinschaligheid. Of je nu 50-plusser bent of gaat kamperen met kinderen, er is altijd een kleine camping in Frankrijk die aan je wensen zal voldoen!