Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 1

Camping De Betuwe Hoeve

Camping De Betuwe Hoeve is een kleine charme camping met 25 staanplaatsen gelegen in het dorpje Ommeren in Gelderland. Op de camping kun je kamperen met je eigen tent, camper of caravan. De staanplaatsen zijn omgeven door struiken en bieden veel privacy. Daarnaast is het ook mogelijk om een vakantiehuis te huren. Voor de kids is er een klein speeltuintje met o.a. een schommel en zandbak. Er is ook een recreatieruimte met boeken en informatie. Overige voorzieningen: wasserette, toeristische informatie en gratis WiFi.

Natuur en stedentrips in Gelderland

Gelderland kent prachtige natuur. Het Nationaal Park de Hoge Veluwe is het grootste natuurpark van de provincie. Het natuurpark van 5000 hectare is een oase van rust. Je vind er uitgestrekte bossen, bloeiende heidevelden, en diverse soorten fauna. Zo kun je er onder andere edelherten en zwijnen spotten. Een ander schitterend natuurgebied is het Nationaal Park Veluwezoom. Ook hier kun je genieten van de vergezichten, groene bossen, en glooiende heidevelden. De natuur en steden van Gelderland kun je goed per voet en fiets ontdekken. Voor een leuk dagje uit moet je zeker de steden Arnhem of Nijmegen bezoeken. In deze steden kun je heerlijk winkelen, maar je vindt er ook veel gezellige restaurantjes, cafés en mooie musea.

We hebben een aantal opties voor Camping De Betuwe Hoeve voor je op een rijtje gezet:

25

1

Camping De Betuwe Hoeve

Nederland Gelderland Ommeren

Provincialeweg 27, 4032 NZ Ommeren (Nederland)

+31 (0344) 603 010
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.