Meer foto's

Camping De Betuwe Hoeve

Camping De Betuwe Hoeve is een kleine charme camping met 25 staanplaatsen gelegen in het dorpje Ommeren in Gelderland. Op de camping kun je kamperen met je eigen tent, camper of caravan. De staanplaatsen zijn omgeven door struiken en bieden veel privacy. Daarnaast is het ook mogelijk om een vakantiehuis te huren. Voor de kids is er een klein speeltuintje met o.a. een schommel en zandbak. Er is ook een recreatieruimte met boeken en informatie. Overige voorzieningen: wasserette, toeristische informatie en gratis WiFi.

Vakantie in de Betuwe

De streek van de Betuwe staat bekend als de fruittuin van Nederland, vanwege de vele fruitgaarden die je daar kunt vinden. Het is dan ook een aanrader om er eentje te bezoeken. De beste tijd is in het voorjaar, omdat dan alle gaarden vol in bloei staan. Op iets meer dan een kwartiertje rijden ligt het schattige vestingstadje Buren. Het plaatsje is een beschermd dorpsgezicht en telt meer dan 100 rijksmonumenten. Je kunt er heerlijk slenteren langs alle mooie huisjes en bezienswaardigheden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping De Betuwe Hoeve voor je op een rijtje gezet:

25

1

Camping De Betuwe Hoeve
Nederland Gelderland Ommeren

Provincialeweg 27, 4032 NZ Ommeren (Nederland)

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe