Meer foto's

Camping De Bosrand

Camping De Bosrand is een kleine boerencamping met zwemmeertje gelegen bij het natuurgebied Dwingelderveld en aan een bos in Drenthe. De camping heeft ruime kampeerplaatsen geschikt voor campers, caravans, vouwwagens en tenten. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het huren van accommodaties, zoals bungalows, chalets, pipowagens, tenten en omgebouwde huifkarren. Op de gezellige camping is genoeg te doen voor jong en oud. Er is een zwem- en vismeertje, animatie, speeltuin, trampoline, skelters, en sportveldje. Ook kun je pony- en paardrijden. Het sanitair is verwarmd en heeft een wasmachine en droger. Honden zijn toegestaan.

Ontdek Het Dwingelerveld en Drenthe

Een van de mooiste bezienswaardigheden rondom de camping is het Dwingelerveld. Het is een prachtig en rustig heidegebied waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Leuke en authentieke dorpjes om te bezoeken tijdens je vakantie in Drenthe zijn Dwingeloo, Havelte, Norg en Rolde. De provinciehoofdstad Assen is ideaal voor een dagje shoppen. Een bezoek aan de hunebedden mag zeker niet ontbreken. Met in totaal 54 hunebedden verspreid over de provincie is er altijd wel een in de buurt van je camping te vinden. Andere bezienswaardigheden die je niet mag missen wanneer u op vakantie bent in Drenthe is een bezoek aan Westerbork. Hier kunt u de overblijfselen van het concentratiekamp Westerbork bezichtigen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping De Bosrand voor je op een rijtje gezet:

Camping De Bosrand
Nederland Drenthe Spier

Wijsterseweg 17, 9417 TD Spier (Nederland)

Duits, Engels, Nederlands
Openingsperiode: van 30 maart t/m 1 november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe