Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 2,6 ha
Hoogte: 50 m

Camping de la Trye

Camping de la Trye is een rustige en gezellige gezinscamping in Bresles in Hauts-de-France. De Trye is een klein riviertje dat vlakbij de camping stroomt. De camping beschikt over 110 plaatsen en ligt in een landelijke en groen gebied met veel bossen, weilanden en akkers. De camping heeft een mooi sanitairgebouw met individuele wascabines, toiletten, douches, babybadje en wasmachine. Ook campers zijn welkom! Hier zijn voorzieningen voor aanwezig. Op de camping lopen poney’s in alle maten, ook zijn er veel spellen, ping pong, tafelvoetbal en trampoline. Verder kunt u skelters en fietsen huren.

Kamperen in Hauts-de-France op camping de la Trye

De camping ligt aan de rand van het stadje Bresles dat gemakkelijk bereikbaar is via de N31 tussen Beauvais en Clermont de l’Oise. Het stadje Bresles ligt op 10 minuten lopen, er zijn winkels, bakkers, slagers en leuk restaurant. Het vliegveld van Beauvais (thuishaven van Ryan Air) ligt op 10 minuten afstand. De attractieparken Saint-Paul en Parc Astérix liggen respectievelijk op 20 en 35 minuten. in de omgeving kunt u prima fietsen en geweldig wandelen in bijvoorbeeld het bos van Hez-Froidmon. De stad Beauvais ligt op een kwartiertje. Er is van alles te bezoeken met als hoogtepunt de kathedraal met het hoogste gotische middenschip ter wereld (zegt men).

We hebben de beste prijzen voor Camping de la Trye voor je op een rijtje gezet:

Camping de la Trye

Frankrijk Picardië Oise Bresles

34 Rue de Trye, 60510 Bresles

0033 (0)6 10 40 30 29
Duits, Engels, Frans, Nederlands
januari - december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.