Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15
Kampeerterrein: 2 ha

Camping De Oude Trambrug

Camping De Oude Trambrug is een rustige minicamping met 15 staanplaatsen, gelegen in een natuurlijke omgeving in Friesland. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en liggen zijn voorzien van elektriciteit. Vanaf je plek heb je een weids uitzicht. Het luxe sanitairgebouw is modern en wordt goed onderhouden. Daarnaast heeft de camping een overdekte afwasplaats met koelkast, wasmachine en droger. Er is een mogelijkheid om ontbijt en diner te bestellen. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. De camping is geschikt voor rustzoekers, natuurliefhebbers, fietsliefhebbers en wandellaars.

Kleine camping in Friesland

De camping ligt op het platteland van Friesland, in het dorpje Hoornsterzwaag. In het naastgelegen plaatsje Jubbega kun je een supermarkt vinden waar je boodschappen kunt doen. Op een warme zomerdag kun je verkoeling vinden bij een natuurbad dat op enkele kilometer ligt. Verder kun je in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen. De camping ligt dan ook direct aan het ANWB knooppunten fietspad en is aangesloten op wandelnetwerk Fryslan.

We hebben een aantal opties voor Camping De Oude Trambrug voor je op een rijtje gezet:

Camping De Oude Trambrug

Nederland Friesland Hoornsterzwaag

Bij de Leijwei 74, 8412 SL Hoornsterzwaag

april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.