Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 390 m

Camping Le Pont De Mercier

Camping Du Pont de Mercier is een kleine en rustige familiecamping te midden van de natuur pal aan de rivier de Ardèche in de Rhône-Alpes. Op 500 meter ligt Pont de Diable waar u heerlijk kunt zwemmen in de rivier en genieten van de natuur die de Ardèche te bieden heeft.

Zwembad en speeltuin

Camping Du Pont de Mercier beschikt over een zwembad en een kinderspeelterrein. Om in vorm te blijven tijdens uw vakantie kunt u volleyballen of het typische Franse spel ‘Jeu de Boules’ spelen. Kinderen kunnen terecht in de spelotheek waar spelletjes gehuurd kunnen worden.

Vakantie in de Ardèche

Camping Du Pont de Mercier is een ideale uitvalsbasis voor sportieve tripjes zoals Via Ferrata, vissen of kanoën in de Ardèche. Wandelaars komen in een waar wandelparadijs terecht met wandelpaden op alle niveaus terwijl men kan genieten van de prachtige natuur. U komt helemaal tot rust tijdens een schoonheidsbehandeling in één van de spa’s in de buurt, zoals Neyrac Les Bains of Vals Les Bains.

We hebben een aantal opties voor Camping Du Pont de Mercier voor je op een rijtje gezet:

Camping Du Pont de Mercier

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Thueyts

Les Champs de Mercier, 07330 Thueyts

+33 (0)4 75 36 46 08
Engels, Frans
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.