Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 37
Huuraccommodaties: 27
Kampeerterrein: 4,6 ha

Camping Entre Terre et Mer

Camping Entre Terre et Mer in Pont-Scorff is een kalme camping in een natuurlijke omgeving vlakbij Lorient en de stranden van Guidel in de Morbihan in Bretagne. De camping beschikt over een verwarmd overdekt zwembad met peuterbadje voor de kleintjes. Voor zowel tenten, caravans als campers zijn er ruime kampeerplaatsen te boeken van een minimale grootte van 140m2. De plaatsen zijn afgescheiden door hagen en bieden voldoende privacy. Alle plekken beschikken over een elektriciteitsaansluiting en de helft is voorzien van een wateraansluiting. Ook kunt u huuraccommodaties met terras reserveren voor een vakantie in het zuiden van Bretagne. Op vrijdagavond kunt u avondzwemmen in het overdekte zwembad. In de zomermaanden is er voor kinderen een Kids Club met leuke animatie. Kinderen kunnen leuke ponyritjes maken op camping Entre Terre et Mer. Daarnaast zijn er sjoelbakken, pingpongtafel en gezelschapsspellen te vinden op de camping. Relaxen na een drukke dag doet u met een ontspannen massage die u kunt boeken bij de receptie.

Rustige camping in Morbihan

Camping Entre Terre et Mer is een mooie locatie voor verschillende uitstapjes in de Morbihan. De Zoo de Pont Scorff biedt een leuke dag voor het hele gezin. Op de stranden van Guidel op 15 minuten van de camping kunt u uitwaaien of een duik in de zee nemen. Ook kunt u in de regio kajakken en kanoën. Zelfs als het regent is er volop te beleven in Bretagne.

We hebben de beste prijzen voor Camping Entre Terre et Mer voor je op een rijtje gezet:

Camping Entre Terre et Mer

Frankrijk Bretagne Morbihan Pont-Scorff

Sapin en Gam, 56620 Pont-Scorff

0033 (0)2 97 32 56 56
Engels
half februari - half december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.