Alle foto's

Welkom bij MTB Camping Fiederels!

Wat leuk dat je ons hebt gevonden! Wij zijn Bas en Els, en we willen je graag meer vertellen over onze prachtige camping en Bed & Breakfast, gelegen op een van de mooiste plekjes in de Noordoostpolder in de provincie Flevoland Sinds 2022 beheren we deze unieke plek, waar sportiviteit en gezelligheid samenkomen.

Onze Achtergrond

Wij zijn een sportief stel met drie kinderen, en naast onze passie voor de natuur en het buitenleven, zijn we fervente mountainbikers. In samenwerking met onze mountainbikeclub “Masters of Trails,” hebben we een indrukwekkende mountainbikeroute door het bos aangelegd. Later voegden we hier een fantastisch bikepark aan toe, dat uitdagingen biedt voor zowel jong als oud. In het dal van het bikepark hebben we zelfs een vuurplaats gecreëerd voor gezellige avonden.

Camping Fiederels met Faciliteiten

Onze camping biedt 25 ruime plekken, allemaal voorzien van verharding waar je je auto, caravan of camper kunt parkeren, en een groen grasveld. Wat betreft voorzieningen hebben we een modern douche- en toiletgebouw, stroom (10 Ampère) en water bij elke plek. Voor campers is er een speciale plek voor het legen van keuken- en douchewater, evenals een plek voor het legen van het (chemisch) toilet. En maak je geen zorgen over internet, want onze wifi is gratis!

Mountainbike Avontuur in Flevoland!

Direct naast de camping vind je ons avontuurlijke mountainbikepark, prachtig aangekleed met struiken, fruitbomen en bloemen. Dit park is speciaal ontworpen voor mountainbikers en is vrij en gratis toegankelijk. Vergeet niet je helm, want die is verplicht!

Belevenissenbos voor Jong en Oud

Naast onze camping bevindt zich het Belevenissenbos, waar sporten en spelen vanzelf gaat. Of je nu met de familie bent of gewoon even wilt ontspannen, hier vind je altijd iets leuks te doen.

Bed & Breakfast Fiederels

Tot voor kort vlogen boerenzwaluwen af en aan naar onze hooizolder, maar nu hebben we deze omgetoverd tot een sfeervol Bed & Breakfast appartement met twee slaapkamers. Hoewel het voor 2023 al volgeboekt is, werken we aan een vrijstaand huisje met eigen voorzieningen zoals toilet, douche en keuken, met een prachtig uitzicht op het ruime gazon en de fruitbomen. We verwachten later dit jaar onze eerste gasten te mogen verwelkomen.

We hopen je binnenkort te mogen begroeten op MTB Camping Fiederels, waar avontuur en gastvrijheid samenkomen!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de voordeligste opties voor Camping Fiederels voor je op een rij gezet:

Camping Fiederels
Nederland Flevoland Bant

Banterweg 17, 8314 PA Bant

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
Gehele jaar

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe