Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 10

Camping Het Bosbad

Camping Het Bosbad is een kleinschalige camping met 75 kampeerplaatsen en 10 huuraccommodaties gelegen in een bosrijke omgeving, vlakbij Emmeloord in Flevoland. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor campers, caravans, en tenten. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het huren van stacaravans, chalets, en trekkershutten. Voor wat sportief vermaak is er een volleybalveld. Voor de kinderen is er een animatieprogramma en een leuke speeltuin met tafeltennistafel, trampoline, schommels en skelters. Een lekkere hap kun je halen bij de snackbar op de camping.

Kamperen in Flevoland

De camping ligt midden in het Emmelerbos. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Breng met de kinderen vooral ook een bezoek aan de mooie en ruime kinderboerderij Het Emmelerbos! Hier worden ook regelmatig leuke thema(mid)dagen voor kinderen georganiseerd. Herleef de geschiedenis van de Flevopolder en breng een bezoek aan het oude vissersdorp Urk, Hanzestad Kampen of voormalige kustdorpen Blokzijl, Kuinre en Vollenhove. Sla de balgstuw bij Ramspol ook niet over!

We hebben een aantal opties voor Camping Het Bosbad voor je op een rijtje gezet:

Camping Het Bosbad

Nederland Flevoland Emmeloord

Banterweg 4, 8302 AC Emmeloord (Nederland)

+31 527 616100

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.