Camping Het Klaverblad

Camping Het Klaverblad is een mooie natuurcamping gelegen in Den Nul in Overijssel in de prachtige streek Salland. De camping bestaat uit 48 comfort caravan/tent en vouwwagen en 9 speciale camperplaatsen voorzien van water en rioolaansluiting. Het Klaverblad beschikt over een luxe verwarmd toiletgebouw voorzien van dames en heren gedeelte. De camping is gelegen in de omgeving Deventer en Zwolle, de Hanzesteden en in de omgeving van de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug. Het landschap is verder een afwisseling van bos, doorkijkjes, vergezichten en veel water. Het natuurgebied “Duursche Waarden” is op loopafstand te bereiken. Maak mooie wandelingen en fietstochten in dit prachtige natuurgebied. Het Klaverblad beschikt over mooie faciliteiten, zoals een overdekte recreatieruimte, een jeux-de-boules baan en een visvijver.

Kleine camping in Overijssel

Op camping Het Klaverblad beleeft u een ideale vakantie als u houdt van natuur, comfort en gezelligheid. Vanaf de camping loopt u zo naar het natuurpark “Duursche Waarden” en als u de auto pakt ontdekt u de mooie provincie Overijssel. Bezoek bijvoorbeeld de leuke stad Deventer. De stad is goed te bereiken vanaf deze camping. De steden, Hasselt, Zwolle en Kampen zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken als u kampeert op camping Het Klaverblad. Komt u terug op de camping van een lange dag weg en heeft u geen zin meer om te koken? Schuif dan aan in het restaurant op de camping, er is een uitgebreide menukaart waar iedereen wat lekkers uit kan kiezen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Het Klaverblad voor je op een rijtje gezet:

Camping Het Klaverblad
Nederland Overijssel

Holstweg 44a, 8121 RZ Den-Nul

Duits, Engels, Nederlands
begin april - begin oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe