Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 9

Camping La Croix Badeau

Camping La Croix Badeau is een kleine 3-sterren camping met zwembad gelegen in de natuur van de Champagne-Ardennen. De camping heeft 30 ruime kampeerplaatsen met een oppervlakte van 80 m2 voor campers, caravans, en tenten. Er is ook een mogelijkheid tot het huren van stacaravans en huurtenten. De camping beschikt over WiFi-toegang bij de receptie, een snackbar, en een wasmachine. Voor de kinderen is er een speeltuin en pingpongtafel. Daarnaast heeft de camping een tennisbaan, basketbalveld, en jeu-de-boulesbaan.

Activiteiten en bezienswaardigheden rondom de camping

Ik de omgeving van de camping er er een meer waar je kunt zwemmen en verschillende watersporten kunt beoefenen. Ook kun je in de omgeving verschillende natuurgebieden vinden. Voor een leuk dagje uit met het hele gezin moet je zeker een bezoek brengen aan het attractiepark Nigloland in de plaats Dolancourt.

Camping La Croix Badeau

Frankrijk Champagne-Ardenne Aube Soulaines-Dhuys

6 Rue de la Croix Badeau, 10200 Soulaines-Dhuys

0033 (0)3 25 27 25 63
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.