Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 5

Camping la Roucateille

Camping la Roucateille is een kleine charme camping met zwembad, gelegen in de Franse Pyreneeën. Er is altijd rust op de camping: geen late avonden of geanimeerde animatie. Je kunt alleen de vogels horen in een gezellige omgeving midden in de natuur. Op de camping worden wel thema avonden georganiseerd, waarbij de campinggasten met z’n allen kunnen eten en er soms live muziek is. Op de camping zijn stacaravans en normale staanplaatsen te huur. Op een warme zomerdag kun je verkoeling zoeken in het zwembad. Voor de kinderen is er een speeltuin met enkele speeltoestellen. Zin in ontspanning, rustgevende vakantie en comfort? Op 4 km afstand van Foix verwelkomt de camping la Roucateille je voor een ontspannende vakantie.

Geniet van de rust en de natuur

Camping la Roucateille ligt bij het stadje Montgaillard in het departement Ariège in de regio Occitanië. In de mooie omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen door het bergachtige gebied. Daarnaast grenst de camping aan een riviertje, waar je uitstekend kunt vissen. Er zijn verschillende gezellige stadje nabij, waar je leuke restaurantjes en winkeltjes kunt vinden.

We hebben de beste prijzen voor Camping La Roucateille voor je op een rijtje gezet:

Camping La Roucateille

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Montgaillard

Rue du pradal, 09330 Montgaillard

0033 05 61 64 05 92
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.