Camping La Vignasse

Deze gezellige kleine camping vind je bij het stadje Berrias-et-Casteljau in het departement Ardèche in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. De camping ligt midden in het bos en direct aan een rivier. In de ochtend wordt kun je verse broodjes halen en er zijn veel speeltoestellen en sportvelden voor de kinderen. In de buurt van de camping vind je twee restaurants waar animatie wordt georganiseerd. De camping beschikt over stacaravans, chalets, blokhutten en kampeerplaatsen.

Geniet van de mooie natuur

Een camping voor Ardèche- en natuurliefhebbers… Ideaal gelegen aan de rivier de Chassezac verwelkomt camping La Vignasse u met zijn privéstrand te midden van een stukje ongerepte natuur. Je kan hier lekker luieren in de warme zuiderzon of een wandeling maken in het feeërieke bos “Bois de Païolive”. Natuursportliefhebbers kunnen zich in dit prachtig gebied uitleven met mountainbiken, rotsbeklimmen of canyoning. Iedereen vindt hier ongetwijfeld een activiteit die bij hem past voor een geslaagde vakantie.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping La Vignasse voor je op een rijtje gezet:

Camping La Vignasse
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Berrias-et-Casteljau

Terres du Moulin, 07460 Berrias-et-Casteljau

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe