Algemene gegevens

Staanplaatsen: 47
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 1485 m

Camping Le Clos du Lac

Camping Le Clos du Lac is een kleine camping in de Hautes-Alpes gelegen te midden van bergen en meren op een hoogte van 1485m in het dorpje St Apollinaire in de Franse Alpen. Deze unieke camping heeft zowel kampeerplaatsen als enkele huuraccommodaties op een hellend terrein. Op camping Le Clos du Lac vermaken de kinderen zich in de speeltuin met springkussen of op het volleybalterrein. Er is verder een tafeltennistafel en een jeu de boules terrein. Vlakbij de camping is er tevens een minigolfbaan en mogelijkheid tot poney- en paardrijden. In de campingwinkel van Le Clos du Lac vindt u in het hoogseizoen de hoognodige boodschappen en ’s ochtends kan men hier terecht voor een vers stokbrood of croissants. Geen zin om te koken? Dan kan u terecht in het kleine restaurant of pizzeria.

Kamperen in de Hautes-Alpes

Camping Le Clos du Lac wordt omgeven door een prachtige bergketen en ligt vlakbij het meer Serre-Ponçon waar een verfrissende duik genomen kan worden, verschillende watersporten kunnen worden beoefend of simpelweg een hengeltje uitgegooid kan worden. Rondom de camping kunnen vele wandeltochten worden gemaakt. Het uitzicht vanaf de camping is adembenemend, de lucht is enorm zuiver (het is de minst vervuilde regio in Frankrijk) en het klimaat is erg gunstig met maar liefst 300 dagen zon per jaar. Natuur, cultuur, sport en ontspanning; alles is hier mogelijk. Bezoek het dierenpark La Montagne aux Marmottes of het natuurpark Parc National des Ecrins. Flaneer door het historische centrum van Embrum of bezoek de Abdij van Boscodon.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Clos du Lac voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Clos du Lac

Frankrijk Provence Hautes-Alpes Saint-Apollinaire

Route des Lacs, 05160 Saint-Apollinaire

+33 (0)4 92 44 27 43
Engels, Frans, Spaans
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.