Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 17

Camping Le Lac des Charmilles

Camping Le Lac des Charmilles is een mooie natuurcamping gelegen in Normandië. Deze camping is gelegen aan een meer en omgeven door prachtige natuur. Voor wandel- en fietsliefhebbers de ideale vakantiebestemming voor de mei- of zomervakantie. Op het kampeerterrein bevindt zich een mooi zwembad met peuterbad voor de verkoeling op warme dagen in het noorden van Frankrijk. Het is een kleine camping met zo’n 60 ruime kampeerplaatsen geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Daarnaast zijn er een aantal accommodaties te huur, zoals stacaravans en mobile homes. Deze camping beschikt over een restaurant, als je geen zin hebt om te koken kan je hier altijd aanschuiven.

Natuurcamping in Normandië

Op camping Le Lac des Charmilles hoef je je zeker niet te vervelen deze vakantie. Maak een mooie wandeling met meerdere campinggasten door de prachtige natuur. Of huur een fiets en maak een fietstocht. Natuurlijk zijn er een aantal dorpjes en steden in de buurt die leuk zijn om te bezoeken, zoals Torgini en Saint-Amand. Daarnaast behoren activiteiten als paardrijden en mountainbiken ook tot de mogelijkheden in dit gebied. Kortom, deze camping biedt alle ingrediënten voor een leuke, actieve vakantie in Normandië.

We hebben de beste prijzen voor Camping Le Lac des Charmilles voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Lac des Charmilles

Frankrijk Normandië Manche Torigni-sur-Vire

Route de Vire, 50160 Torigni-sur-Vire

0033 (0)2 33 56 91 74
Engels, Frans
april - augustus

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.