Algemene gegevens

Staanplaatsen: 48
Huuraccommodaties: 9

Camping Le Moulin Brûlé

Camping Le Moulin Brûlé in Chazelles-sur-Lyon is een middelgrote camping met zwembad in de Loire gelegen in het hart van het Lyonnais-gebergte. De familiecamping in Auvergne-Rhône-Alpes beschikt over verschillende chalets, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Le Moulin Brûlé een animatieprogramma, een speeltuin en een zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in de snackbar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, kindvriendelijke vakantie en voor natuurliefhebbers.

Ontdek de Loire

In de omgeving van Camping Le Moulin Brûlé in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals wandelen en fietsen vind je in Loire interessante bezienswaardigheden. Zo ligt de grote stad Lyon maar 50 kilometer van de camping vandaan.Zo kan je naar de roofvogel show in Courzieu, de dierenthuin in Saint-Martin-la-Paine en de glasblazer van Saint-Galmier bezoeken. Verder is het een aanrader een kijkje te nemen in het kasteel van Andrézieux Bouthéon en het mijnmuseum van Saint-Etienne.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Moulin Brûlé voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Moulin Brûlé

Frankrijk Rhône-Alpes Loire Chazelles-sur-Lyon

Lieudit, rue de Chevrières, 42140 Chazelles-sur-Lyon

0033 (0)4 77 94 20 10
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.