Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 50
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping Merry-sur-Yonne

Camping Merry-sur-Yonne in Merry-sur-Yonne is een mooie groene camping gelegen in de Bourgogne. Deze camping ligt in een klein Frans wijndorp, de ideale vakantiebestemming voor de echte wijnliefhebbers. Het terrein is in 2016 helemaal gerenoveerd en klaar om u te ontvangen tijdens een mooie kampeervakantie. De camping is het hele jaar geopend en kan u op ieder moment ontvangen. De kinderen zullen zich hier heel goed vermaken, er is gratis Wifi, een speeltuin en een recreatieruimte. Daarnaast zijn er een aantal faciliteiten die uw kampeervakantie wat makkelijker maken, zoals een wasmachine, droger en er is een supermarkt in de buurt. In het dorp vindt u een goed restaurant en een leuke bar waar u in de avonden lekker kunt eten.

Vakantie in de Bourgogne

Op camping Merry-sur-Yonnen beleeft u een heerlijke vakantie. De omgeving is prachtig en nodigt uit om mooie wandelingen en fietstochten te maken. Naast wandelingen en fietstochten kunt u ook paardrijden, klimmen en leuke steden bezoeken. Kortom, u hoeft zich zeker niet te vervelen op camping Merry-sur-Yonne in de Bourgogne.

We hebben een aantal opties voor Camping Merry-sur-Yonne voor je op een rijtje gezet:

Camping Merry-sur-Yonne

Frankrijk Bourgogne Yonne Merry-sur-Yonne

5 Impasse des Sables, 89660 Merry-sur-Yonne

+33(0)3 86 34 59 55
Engels
Hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.