Algemene gegevens

Staanplaatsen: 39
Huuraccommodaties: 21

Camping Namasté

Camping Namaste is een kleine op het platteland in Puysségur in de regio Midi-Pyrénées met staplaatsen en huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kun je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Namaste heeft mooie camperplaatsen, chalets, kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Op de gastvrije camping kun je gebruik maken van het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor fietsliefhebbers, natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars en zwemliefhebbers.

Kleine camping op het platteland in Midi-Pyrénées

Een rustieke kampeervakantie in Frankrijk op Camping Namaste in de plaats Puysségur vormt de perfecte basis voor het verkennen van de rustieke omgeving van de Midi-Pyrénées in Frankrijk. In de groene omgeving van de kleine camping vind je authentieke stadjes met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Vlakbij Camping Namaste starten verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kun je golfen, kanoën, mountainbiken en paardrijden.

Camping Namasté

Frankrijk Midi-Pyrénées Haute-Garonne Puysségur

17 Souleillas du Village, 31480 Puysségur

+33 5 61 85 77 84
Duits, Engels, Frans, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.