Camping Playa de Taurán

Camping Playa de Tauránin Luarca is een prachtige natuurcamping in Asturië in Noord-Spanje. De camping bevindt zich op de rand van een klif direct aan zee en is omgeven door landerijen. Het strandje van Taurán ligt op 200 meter en het pittoreske visserplaatsje Luarca op zo’n 2,5 kilometer. Er zijn plekken voor kleine tenten op de rand van de klif, een veld met dennenbomen voor grotere tenten, door hoge heggen gescheiden percelen met elektriciteitsaansluiting en houten bungalows. Voor de kinderen zijn er elke namiddag begeleide activiteiten in de moestuin. Ze helpen dan ook bij het voeren van de schapen, kippen en paarden, en doen traditionele spellen.
In het campingwinkeltje is een verscheidenheid aan ecologische producten verkrijgbaar en in de cafétaria kan men van, ter plekke met lokale producten bereidde, traditionele Asturiaanse maaltijden genieten.

Kamperen in Asturië

Camping Playa de Taurán is uitermate geschikt om als uitvalsbasis te gebruiken om de westelijke kant van Asturië te ontdekken. Dagtripjes naar de bergen, een Keltische nederzetting of de talrijke stranden in de buurt zijn slechts het topje van de ijsberg. Geniet van een heerlijke kampeervakantie op camping Playa de Taurán.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Playa de Taurán voor je op een rijtje gezet:

Camping Playa de Taurán
Spanje Asturië Luarca

Paraje Taurán s/n San Martín de Santiago, 33700 Luarca

 

+34 985 641 272
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
half juni - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe