Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 76
Huuraccommodaties: 24
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Val de Trie

Camping Val de Trie in Moyenneville is een rustige familiecamping op 10 kilometer van de baai van Somme in een charmante vallei in de Somme in Picardie. Een speelparadijs voor kinderen met een Kids Club en volop animatie. De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend. Naast tenten en caravans zijn de kampeerplekken ook geschikt voor campers. U kunt kiezen uit een plekje in de zon, schaduw of half in de zon. De camping biedt ook verschillende huuraccommodaties waarvan enkele geschikt zijn voor mindervaliden. Bij de meeste accommodaties is het mogelijk uw auto voor de deur te parkeren. Camping Val de Trie is een paradijs voor kinderen. De Kids Club is geopend in het hoogseizoen waar kinderen dagelijks leuke activiteiten kunnen beleven in de ochtenden. Bij de ingang van de camping bevindt zich een springkasteel. Ook kunnen de kinderen zich uitleven op de trampoline, in de speeltuin of ze maken een ritje op een pony. Voor jongeren en volwassenen is er een jeu de boulesbaan en een recreatieruimte met een pooltafel. Het zwembad is overdekt en beschikt over een jacuzzi om even lekker tot rust te komen.

Rustige camping in Noord-Frankrijk

Camping Val de Trie ligt in de buurt van de baai van Somme, een van de mooiste baaien van de wereld. Ontdek deze prachtige baai door een ritje te maken in het toeristisch treintje. Liefhebbers van dieren en de natuur brengen een bezoekje aan het natuurreservaat Le Paradis des Oiseaux. Wat u zeker niet mag overslaan is een dagtrip naar Amiens waar u de imposante kathedraal kunt bewonderen.

We hebben de beste prijzen voor Camping Val de Trie voor je op een rijtje gezet:

Camping Val de Trie

Frankrijk Picardië Somme Moyenneville

rue des Sources Bouillancourt-sous-Milannay, 80870 Moyenneville

0033 (0)3 22 31 48 88
Engels, Frans
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.