Camping Moulin de Chaules is een fijne kleine charme camping aan een rivier in Saint-Constant in de Cantal met 55 toerplaatsen en 9 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 9
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 280 m

Camping Moulin de Chaules

Camping Moulin de Chaules is een fijne kleine charme camping aan een rivier in Saint-Constant in de Cantal met 55 toerplaatsen en 9 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Moulin de Chaules heeft mooie kampeerplaatsen, safaritenten, stacaravans te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie, internet, het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor cultuurliefhebbers.

Kleine camping in Auvergne

Een vakantie op Camping Moulin de Chaules in Saint-Constant vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Auvergne in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Moulin de Chaules vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied wandelen in het bos, fietsen, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, wandelen.

Camping Moulin de Chaules

Frankrijk Auvergne Cantal Saint-Constant

D28, route de Calvinette, 15600 St. Constant

+33 (0)4 71 49 11 02
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - half oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.