Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 9
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 280 m

Camping Moulin de Chaules

Camping Moulin de Chaules is een fijne kleine charme camping aan een rivier in Saint-Constant in de Cantal met 55 toerplaatsen en 9 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Moulin de Chaules heeft mooie kampeerplaatsen, safaritenten, stacaravans te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie, internet, het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor cultuurliefhebbers.

Kleine camping in Auvergne

Een vakantie op Camping Moulin de Chaules in Saint-Constant vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Auvergne in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Moulin de Chaules vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied wandelen in het bos, fietsen, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €17 €23 per dag
Extra persoon €3 €4 €5 per dag
Kind tot 10 jaar €2 €3 €4 per dag
Hond €0,00 €0,00 €2 per dag
Safaritent 4/6 personen €250 €390 €790 per week
Mobilhome 4/6 personen €250 €480 €590 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent of caravan.

Camping Moulin de Chaules

Frankrijk Auvergne Cantal Saint-Constant

D28, route de Calvinette
15600 St. Constant

+33 (0)4 71 49 11 02
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - half oktober

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.