Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 15

De Tesselse Kamping

De Tesselse Kamping is een kleinschalige boerderijcamping met 15 staanplaatsen gelegen op het platteland tussen Den Hoorn en Den Burg op Texel. Op de camping zijn tenten, caravans en campers welkom. Elke kampeerplaats is voorzien van water en stroom (10 AMP). Picknicktafels zijn voor algemeen gebruik. Het sanitair is schoon en er is een wasmachine en droger aanwezig. Voor de kinderen is er een speelplek en een schuurtje waar je kleine boerderijdieren kunt knuffelen.

Kamperen op Texel

Als je op zoek bent naar natuur, zit je op Texel goed. Verken bijvoorbeeld het Nationaal Park Duinen van Texel. Het park bestaat uit verschillende gebieden met groene bossen, uitgestrekte velden, lekkere stranden en mooie uitzichten waar je uitstekend kunt wandelen. Ook de indrukwekkende zandvlakte de Slufter is zeker de moeite waard om te bekijken. De slufter wordt omgeven door hoge duinen en bestaat uit een echt kwelderlandschap. Het is een mooi gebied waar je kunt genieten van verre uitzichten en ongerepte natuur. Naast de prachtige en veelzijdige natuur moet je ook zeker één van de gezellige dorpjes bezoeken. De Koog is een mooi dorpje in het westen van Texel. Je kunt er lekker rondstruinen langs de oude vakwerkhuizen, gezellige straatjes en plaatselijke winkels. Centraal op het eiland ligt het historische stadje Den Burg. De plaats heeft een rijk verleden en heeft nog een authentiek middeleeuws vesting karakter. Eén van de hoogtepunten van Den Burg is de Oudheidkamer. De Oudheidkamer is een prachtig huis gebouwd in 1599. Het is één van de oudste huizen van het eiland en tegenwoordig kun je er het Streekmuseum vinden.

We hebben de beste prijzen voor De Tesselse Kamping voor je op een rijtje gezet:

De Tesselse Kamping

Nederland Noord-Holland Texel Den Burg

Hoornderweg 20, Den Burg

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.