Domaine de Cadenne

De gezellige mini-camping Domaine de Cadenne in Saint-Antonin-Noble-Val (Tarn-et-Garonne) beschikt over 6 ruime kampeerplaatsen (150 m²) met voldoende schaduw voor tent of caravan, voor elke plaats is elektriciteit beschikbaar. Vanaf de camping Domaine de Cadenne is direct aansluiting op diverse korte en langere wandelroutes. Het privé bos en weiland geven voldoende ruimte om te spelen en te sporten. U kunt vrij gebruik maken van het zwembad (10 x 5 m) met terras, ligbedden en parasols. Naast de kampeerplaatsen kunt u een ingerichte tent voor 4 personen huren (Sahara tent) en terecht in een van de drie sfeervolle gîtes (vakantiehuisjes) of logeren in de chambres d’hôtes (bed and breakfast).

Kleine camping in de Tarn-et-Garonne

De kleine camping Domaine de Cadenne is gelegen in een het prachtige en zeer afwisselende departement Tarn-et-Garonne (Midi-Pyrénées). Vlak bij het charmante middeleeuwse stadje Saint-Antonin-Noble-Val, dat het decor is geweest van de Hollywood productie “A Hunderd foot journey” van Lasse Halström (geproduceerd door Steven Spielberg en Oprah Winfrey). Net buiten Saint-Antonin-Noble-Val is Domaine de Cadenne gelegen op het plateau (Cause) van Caussade. Een rustige groene en vrije ligging geven het terrein zijn charme.

Table d’hôte (eten bij de gastheer)

Op aanvraag kunt u mee eten met de gastheer. Daarnaast zijn er snacks verkrijgbaar en is er een wekelijkse barbecue.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Domaine de Cadenne voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €19 per nacht
Domaine de Cadenne
Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn-et-Garonne Saint-Antonin-Noble-Val

Lieu dit Cadène, 82140 Saint-Antonin-Noble-Val

Duits, Engels, Frans, Nederlands
mei - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe