Algemene gegevens

Staanplaatsen: 12
Huuraccommodaties: 47
Hoogte: 350 m

Domaine de la Plage

Camping Domaine de la Plage in Meyras is een groene vijfsterren camping gelegen aan de oevers van de rivier de Ardèche in de Rhône-Alpes. Breng een ontspannen en gezellige vakantie door aan het verwarmde zwembad. De kampeerplaatsen liggen verspreid over de camping en zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Het sanitair is tevens geschikt voor baby’s en mindervaliden. In de kleine campingwinkel kunt u dagelijks vers brood en Franse croissants kopen. Daarnaast verhuurt de camping ook stacaravans, chalets, appartementen en huisjes. De pizzatruck bakt lekkere pizza’s voor u een keer in de week. Aan de oever van de rivier ligt een privéstrand met ligstoelen en parasols. Het zwembad is ook een mooie plek om te zwemmen en het water is verwarmd. Voor kinderen is er een speeltuin en een recreatieruimte met spelletjes. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd in de Kids Club en er is leuke animatie voor iedereen op camp

Camping aan de rivier de Ardèche

Camping Domaine de la Plage ligt in een zeer divers landschap. Of u nu houdt van lege velden, pittoreske dorpjes of kabbelende beekje, u vindt het in de Ardèche. De thermen in Neyvrac-les-Bains zijn beroemd vanwege de heilzame werking voor huidaandoeningen en reuma. Ontdek ook de Pont-du-Diable halverwege de Gorges de l’Ardèche en de Gorges du Gerbier de Jonc. Een ideale plek voor via ferrata.

We hebben een aantal opties voor Domaine de la Plage voor je op een rijtje gezet:

Domaine de la Plage

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Meyras

Neyrac-les-Bains, 07380 Meyras

0033 (0)4 75 36 40 59
Engels, Frans
maart - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.