Eidertal Camping

Eidertal Camping is een kleine en rustige camping gelegen aan de rivier de Eider in het noorden van Duitsland, in het hart van de deelstaat Sleeswijk-Holstein. De camping beschikt over 45 kampeerplaatsen die zijn voorzien van stroom. Op de warme zomerdagen kun je verkoeling zoeken in het buitenzwembad. Voor de kleine kampeerders is er een pierenbadje waar ze lekker kunnen spetteren. Verder heeft de camping een pingpongtafel en speeltuin. Ook er is een mogelijkheid om te vissen in de rivier. In het gezellige restaurant kun je een hapje eten of een drankje doen bij de bar. Elke ochtend zijn er verse broodjes verkrijgbaar.

Ontdek Sleeswijk-Holstein

De camping ligt in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein, op 115 kilometer boven Hamburg. In de omgeving kun je veel zien en doen. Zo ligt de mooie stad Kiel op een uur en tien minuten rijden van de camping. Het is de hoofdstad van de deelstaat Sleeswijk-Holstein en is een belangrijke havenstad. Ook een bezoek aan Friedrichstadt (21 km) mag zeker niet ontbreken. Het plaatsje werd in 1621 gesticht door hertog Friedrich III en Nederlandse kolonisten. Hierdoor heeft het een Hollands karakter en vindt je er nu ook nog grachten en huizen met trapgevels zoals in Amsterdam. Verder leent de omgeving van de camping zich perfect voor een mooie fietstochten en wandelingen langs de rivier.

Overige information van deze accommodatie

Eidertal Camping
Duitsland Sleeswijk-Holstein Dithmarschen Delve

Eiderstraße 20, 25788 Delve

Duits, Engels

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe