Algemene gegevens

Staanplaatsen: 95
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 170 m

Ferienpark Teutoburgerwald

Fierenpark Teutoburgerwald in Barntrup is een groene familiecamping in Noordrijn-Westfalen in Duitsland. De charmecamping ligt op loopafstand van het dorp Barntrup en heeft een prachtige ligging tussen Hameln en Lemgo. Schitterende heuvelachtige omgeving waar je kunt wandelen en fietsen, een paradijs voor mountainbikers. Wandelen kan direct vanaf de camping in prachtig bosgebied. De camping ligt vlakbij mooie pittoreske stadjes als Hameln, Paderborn, Lemgo en Detmold. Deze camping beschikt over 95 kampeerplaatsen en 5 huuraccommodaties. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties zijn safaritenten, chalets en een stacaravan. Deze zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht. Ideaal voor een wat luxere kampeervakantie. Er is altijd Nederlandse leiding op de camping.

Kamperen in Noordrijn-Westfalen

De camping ligt in een prachtige omgeving, licht glooiend in het fraaie Lippe, niet ver van de rivier de Weser. Fantastisch wandelgebied met ruime keuze aan wandelpaden, van kort tot lang.
Ideaal voor mountainbikers, direct vanaf de camping. Ook voor de toerfietser zijn er zeer goede fietsmogelijkheden. Om de hoek van de camping ligt een groot gemeentezwembad. Wat verkoeling nodig of zin om lekker baantjes te trekken? Het zwembad is gratis toegankelijk voor de campinggasten. De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen, want er is dagelijks een animatieteam op de camping.

We hebben een aantal opties voor Ferienpark Teutoburgerwald voor je op een rijtje gezet:

Ferienpark Teutoburgerwald

Duitsland Noordrijn-Westfalen Barntrup

Badeanstaltsweg 4, D-32683 Barntrup

+49 52 63 22 21
Duits, Engels, Nederlands
eind maart - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.