Algemene gegevens

Safaritent in Epe

Aan de rand van een bos midden op de Veluwe staan luxe ingerichte safaritenten. De safaritenten zijn geschikt voor twee personen en beschikken over een keuken, privé sanitair en slaapkamer. Vanaf de veranda heb een prachtig uitzicht op de omgeving. Op het terrein kun je een potje jeu-de-boules spelen. Overige voorzieningen: wasmachine en droger.

Vakantie op de Veluwe

In Nationaal Park de Hoge Veluwe fiets of wandel je binnen 10 minuten naar een heel andere omgeving: van bos naar zandverstuiving, en van korstmos steppe naar de karakteristieke heidevelden die in augustus en september prachtig paars kleuren. Niet voor niets is het Nationaal Park de Hoge Veluwe volgens Nederlanders een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Naast de mooie natuur, kent de Veluwe ook leuke en gezellige steden. Zo moet je zeker een bezoek brengen aan de steden Arnhem en Apeldoorn. In de deze steden kun je heerlijk shoppen en eten. En ook een bezoek aan de oude Hanzesteden Harderwijk, Elburg en Hattem is zeer de moeite waard.

We hebben een aantal opties voor Safaritent in Epe voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in Epe

Nederland Gelderland Epe

Epe (Gelderland)

+31 085 888 3337

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.