Algemene gegevens

Staanplaatsen: 8
Huuraccommodaties: 5

Skandi Camp

Skandi Camp is een kleine camping in het dorpje Kälarne in het landschap van Jämtland in de Zweedse provincie Jämtlands län. De camping ligt tussen oneindige bossen, kraakheldere meren, rust en heel veel ruimte. De camping heeft verschillende houten huisjes, groepsaccommodaties en een mini camping. Beleef op Skandi Camp georganiseerde activiteiten, knusse avonden bij het kampvuur, gezelligheid in het café, plezier in de sneeuw, een frisse duik in het meer of geniet van een verwarmend sauna bezoek. Wie weet krijg je de kans om de magische lichtshow van het Noorderlicht te bewonderen. Kortom, veel mogelijkheden op een onvergetelijke vakantie.

Omgeving van Jämtlands län

Rondom Skandi Camp in het midden van Zweden is meer dan genoeg te doen. Zo kan je vissen, kanoën, mountainbiken en quad tochten rijden. Zweden heeft een prachtige natuur en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar Döda Fallet, een waterval zonder water met wonderlijke door stromend water gevormde steenformaties. Of naar de waterval Tännforsen en het gebouw Thailändska Paviljongen midden in het berkenbos. Voor kinderen is het leuk om naar het museum Barnens Trafikskola te gaan waar de kids hun ‘rijbewijs’ kunnen halen.

We hebben een aantal opties voor Skandi Camp voor je op een rijtje gezet:

Skandi Camp

Zweden Jämtlands län Bräcke Kälarne

Gastsjö 122, 840 64 Kälarne

+46 (0)7 68 43 86 25

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.