Algemene gegevens

Staanplaatsen: 61
Kampeerterrein: 1 ha

Camping de Brouël

Camping de Brouël is een fijne kleine Array in Ambon in Morbihan Bretagne met 61 toerplaatsen. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping de Brouël heeft mooie kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van internet, het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor cultuurliefhebbers.

Kleine camping in Bretagne

Een vakantie op Camping de Brouël in Ambon vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Bretagne in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping de Brouël vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied wandelen in het bos, kastelen bezoeken, mountainbiken, surfen, wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping de Brouël voor je op een rijtje gezet:

Camping de Brouël

Frankrijk Bretagne Morbihan Ambon

1 Brouel, 56190 Ambon

+33 (0)2 97 41 10 22
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.