Rustig landgoed in Normandië met een boerencamping (11 plaatsen), gîte en chambre d'hôte in in het hart van het natuurpark des Marais du Cotentin et du Bessin.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 8
Huuraccommodaties: 3

Camping Le Domaine Roqueforette

Camping Le Domaine Roqueforette is een kleine camping van Nederlandse eigenaren in Normandië. De camping staat voor rust, natuur en ontspanning. Bij Le Domaine Roqueforette is ook een chambres d’hôtes aanwezig, waardoor u van harte welkom bent om gebruik te maken van de tables d’hôtes. Minimaal 1 dag van te voren bespreken. De ruime kampeerplaatsen (250 m²) zijn voorzien van stroom. Het sanitair is ruim van opzet. Tevens kunt u 1 luxe toercaravan huren. Deze 2-persoonscaravan is voorzien van ruime rondzit en vast tweepersoonsbed en staat op een ruime plaats met waterkraan. De keuken is volledig ingericht met alle kookgerei en voorzien van koffiezetapparaat, waterkoker, driepits kookplaat, afzuigkap, 120 liter koelkast & gasoven.

Kamperen in Normandië

Domaine Roqueforette ligt in het Parc Naturel des Marais du Cotentin et du Bessin. In het park zijn veel bijzondere vogelsoorten en mooie fiets- en wandelroutes. Vlakbij zijn ook de enorme stille zandstranden en ruige rotskusten. Het Domaine ligt aan de route van de Cobra la Percée en dichtbij vele andere oorlogsmonumenten. Veel bezienswaardigheden zoals musea, monumenten, haven- en bandplaatsjes met leuke terrasjes en gezellige stadjes. De temperatuur in Manche is zeer aangenaam door de warme luchtstroming vanuit de Atlantische Oceaan.

We hebben een aantal opties voor Le Domaine Roqueforette voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18,50 €18,50 €23,50 per nacht
Extra persoon €4 €4 €4 per nacht
Hond €0,00 €0,00 €0,00 per nacht
Chalet 2p €65 €65 €75 per nacht
Gîte €425 €425 €575 per week
Luxe caravan €295 €295 €395 per week

Le Domaine Roqueforette

Frankrijk Normandië Manche Laulne

Roquefort, 50430 Laulne

+33 (0)2 33 47 81 85
Engels, Frans, Nederlands
half april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.