Camping Le Valenty

Camping Le Valenty ligt aan de rand van Soturac in een prachtige omgeving in het hart van de wijngaarden van Cahors en de vallei van de Lot. Je verblijft op de familiecamping in een gemoedelijke sfeer in een natuurlijke omgeving. De kleine camping in het departement Lot is autovrij, heeft een zwembad en kleuterbad, diverse huuraccommodaties en 25 kampeerplaatsen, midgetgolf, een slechtweerruimte en een volleybalveld. In het hoogseizoen is er een wekelijkse table d’hôte. De ruime staanplaatsen bevinden zich deels in bos, deels op meer open terrein. Het sanitair is netjes, eenvoudig en schoon.

Camping midden in de natuur van de Lot

Camping Le Valenty in Soturac is ideaal gelegen nabij tal van toeristische trekpleisters zoals Cahors, Montflanquin, het kasteel van Bonaguil en Villeneuve-sur-Lot. Je vindt binnen een straal van ongeveer zestig kilometer de druipsteengrot Gouffre de Padirac, Rocamadour en Saint-Cirq-Lapopie. Het aanbod aan activiteiten en uitjes is groot. Je kunt in de buurt lekker eten, pittoreske dorpjes bezoeken, watersporten, zwemmen (2 kilometer) en naar een pretpark. In de directe omgeving zijn winkels en veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen.

Overige information van deze accommodatie

25

5

6 ha

Camping Le Valenty
Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Soturac

Plaine De Valenty, 46700 Soturac

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe