Algemene gegevens

Staanplaatsen: 47
Huuraccommodaties: 17

Camping Saint Hubert

Camping Saint Hubert is een fijne kleine kindercamping gelegen in de duinen in Talmont-Saint-Hilaire in de Vendée met 47 toerplaatsen en 17 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Saint Hubert heeft mooie chalets, kampeerplaatsen te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van internet. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, strandgangers.

Kleine camping in Pays de la Loire

Een vakantie op Camping Saint Hubert in Talmont-Saint-Hilaire vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Vendée in de regio de Pays de la Loire in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Saint Hubert vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied fietsen, golfen, mountainbiken, paardrijden, wandelen.

Boek Camping Saint Hubert bij een van onze partners:

Camping Saint Hubert

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Talmont-Saint-Hilaire

759 Avenue de la Plage, 85440 Talmont-Saint-Hilaire

+33 (0)2 51 90 61 97
Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.