Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 18
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 500 m

Welkom op Domaine Les Clots

Domaine Les Clots in de Tarn ligt in een bosrijke omgeving in het dal van de Viaur (beschermd natuurgebied) en richt zich op de echte kampeerder die van de natuur houdt. Direct vanaf Les Clots kunt u prachtige wandelingen maken langs de rivier en over het plateau. De goed onderhouden gebouwen van de boerenhofstede zorgen voor een nog echt authentiek Franse sfeer. Zij herbergen de meeste voorzieningen maar voor de toiletten is recent een modern gebouw neergezet. De terrassen met plaatsen en huizen liggen rondom.

Ruime kampeerplaatsen

Het domein bestrijkt een grondgebied van 7 ha dat naar beneden toe doorloopt tot aan de rivier de Viaur. De wat hoger gelegen boerenhofstede en de kampeerterrassen rondom beschikken over een oppervlak van 4 ha. Op de terrassen zullen de kampeerplaatsen (13) minstens 250 m² groot zijn en in enkele gevallen beschikt u zelfs over uw eigen terras. De bosplaatsen (5) blijven dezelfde afmetingen houden maar met al die ruimte er omheen is er eigenlijk geen begrenzing.

Zonnig zwembad en vermaak

Een zonnig zwembad van 200 m² (met afgescheiden ondiep gedeelte voor de kleintjes), hutten bouwen in het bos, een speeltuintje en het strandje beneden bij de schone rivier bieden volop vermaak: poedelen voor de peuters, zwemmen, dammetjes bouwen, kreeftjes vissen en ‘s nachts in het pikkedonker slapen voor de grotere kinderen!

Prachtige historische steden

Mirandol ligt op de grens van de Tarn en Aveyron, beide prachtige gebieden met historische steden. Albi, schitterende “roze” stad gelegen aan de rivier de Tarn en recent toegevoegd aan wereld erfgoedlijst van de Unesco, Cordes sur Ciel, Monestiés, Najac, de “plus beau villages” de France. Aantrekkelijke auto- en wandelroutes doorkruisen de streek. Zowel de landschappen als de roze baksteen in de steden hebben een zowat Toscaanse sfeer. De heuvelachtige hoogvlaktes bieden prachtige vergezichten met een onverwachte blik op oude omhoog rijzende bastides (Cordes, Najac), terwijl de scherpe dalen u voeren naar frisse rivieren, nog bijna onontdekte gorges (kanoën met bijna niemand om je heen) en grote stuwmeren. De dagen kunnen warm zijn maar ‘s nachts is het heerlijk koel.

We hebben de beste prijzen voor Domaine Les Clots voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17 €26 €36 per nacht
Extra persoon €4,50 €5,70 €6,60 per nacht
Kind 0-10 jaar €3,40 €3,70 €4,80 per nacht
Hond €1 €1 per nacht
Huis Cabanon 2 personen €40 €45 €50 per nacht
Huis Bambou 4 personen €590 €995 per week
Canvas huisjes 4 personen €350 €425 per week
Chalet 4 personen €490 €695 per week
Gîte 4 personen €490 €725 per week
Houten huis 4 personen €590 €995 per week

Domaine Les Clots

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn

Ld les Clots, 81190 Mirandol-Bourgnounac

0033 (0)5 63 80 72 15
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.