Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 1 ha

Welkom op de kleine Camping Fraai

Camping Fraai is een kleinschalige minicamping gelegen op een verborgen stuk land op loopafstand van het Friese plaatsje Haulerwijk. Camping Fraai is autoluw en biedt ruimte aan 25 ruime kampeerplekken. Op het terrein is een gemeenschappelijke vuurplaats, maar je kunt ook bij je eigen tent een vuurtje maken. Verder heeft de kleine camping in Nederland originele accommodaties te huur: twee pipowagens en twee retrocaravans. Bij Camping Fraai ervaar je rust en gastvrijheid in een persoonlijke sfeer. Hierdoor voel je je al snel thuis. Laat je lekker verwennen en bestel ’s morgens een lekker ontbijtje in het theehuis!

Ontdek Friesland

Het plaatsje Haulerwijk ligt in Friesland, maar Drenthe en Groningen liggen om de hoek. Op slechts 30 autominuten ben je in de steden Groningen, Assen en Drachten. Vanaf Camping Fraai kan je letterlijk alle kanten op. Fietsverhuur, winkels, horeca en tal van andere voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand van de camping. Voor langere afstanden is de bushalte voor de deur. De directe omgeving is prachtig voor fiets- en wandeltochten. Bosrijk, maar ook uitgestrekte vergezichten. In Haulerwijk bevindt zich het meest duurzame Openlucht Zwembad van Nederland. Bij een verblijf op Fraai krijg je hier in de zomer kennismakingskaarten voor!

We hebben een aantal opties voor Camping Fraai voor je op een rijtje gezet:

Camping Fraai

Nederland Friesland Haulerwijk

Hoofdweg boven41, 8433 LC Haulerwijk

+31 (0)6 41376036
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.