Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 68
Huuraccommodaties: 32

Camping Bellerive

Camping Bellerive in Montfrin is een gastvrije en rustige camping in de Gard met zwembad gelegen aan een rivier in de regio Occitanië. De camping in Zuid-Frankrijk telt 100 plaatsen die bestaan uit kampeerplaatsen, chalets, safaritenten en mobilhomes. Deze plaatsen liggen langs de oever van de rivier de Gardon en beschikt over schaduw van o.a. de mooie eikenbomen. Je bent hier verzekerd van rust en deze middelgrote camping de ideale plek om te ontspannen met familie en/of vrienden. Naast de camping bevindt zich net buiten de poorten een gemeenschappelijk zwembad. De rivier beschikt over een grasveld waar je heerlijk kan zonnen en lekker het water in kan plonzen.

Omgeving van de Gard

Rondom camping Bellerive kan je heerlijk wandelen. Daarnaast kan je ook een kano huren om heerlijk de rivier op en af te kanoën. Daarnaast is er in de buurt van de camping het aquaduct Pont du Gard (10 kilometer), dit aquaduct is zeker de moeite waard om even te bekijken. De steden Avignon, Arles en Nîmes liggen ook redelijk in de buurt (ongeveer 25 kilometer). Hier kan je heerlijk rondwandelen en winkeltjes kijken maar ook wat cultuur snuiven en het Palais des Papes, de arena in Nîmes, het Maison Carrée in Arles en de beroemde Pont d’Avignon bewonderen.

We hebben de beste prijzen voor Camping Bellerive voor je op een rijtje gezet:

Camping Bellerive

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Montfrin

Cours Antelme, 30490 Montfrin

0033 (0)6 79 18 31 01
Duits, Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.