Algemene gegevens

Staanplaatsen: 37
Huuraccommodaties: 37

Camping de La Sole

Camping de La Sole in Puybrun is een gezinscamping in de Lot vlakbij Gouffre de Padirac in de Midi-Pyrénées. Een gastvrije camping met volop animatie in de zomermaanden. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en afgebakend door hagen. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Natuurlijk kunt u ook luxe kamperen in een van de mobilhomes, bungalows en gîtes die de camping aanbiedt. In de campingwinkel is een broodservice zodat u elke dag van een vers Frans ontbijt kunt genieten. Verder is er een snackbar en een bar op de camping. Er is een waterpark met verwarmd zwembad, peuterbadje en verwarmde jacuzzi. Sportliefhebbers zijn te vinden op het sportterrein of bij de jeu de boulesbaan. Ook een prima plek om andere mensen te leren kennen. Voor kinderen is er een speeltuin en een tafeltennistafel. In de zomermaanden organiseert Camping de La Sole verschillende activiteiten voor jong en oud.

Gezinscamping in Occitanië

Camping de La Sole is ideaal gelegen vlakbij prachtige bezienswaardigheden zoals de middeleeuwse stad Rocamadour en Gouffre de Padirac. Ook het kasteel van Castelnau op 15 kilometer van de camping is een aanrader. Verder kan er volop gevist worden in de rivier de Dordogne. Of maak een tocht per kano of kajak en bekijk de Lot vanuit het water.

We hebben een aantal opties voor Camping de La Sole voor je op een rijtje gezet:

Camping de La Sole

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Puybrun

46130 Puybrun

+33 (0)5 65 38 52 37
Engels, Frans
begin april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.