Algemene gegevens

Staanplaatsen: 23
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 13 ha
Hoogte: 203 m

Camping Fargogne

Camping Fargogne is een kleine charme camping met zwembad gelegen in een heuvelachtig gebied in de Tarn-et-Garonne. De camping beschikt over staanplaatsen waar je kunt kamperen met je eigen tent en caravan. De plaatsen zijn ruim en liggen verspreid over een terrein van 13 hectare. Tijdens je vakantie kun je een verkoelende duik nemen in het zwembad, een potje jeu-de-boulen met je vrienden of kun je paardrijlessen nemen. Er is ook een educatieve kinderboerderij met konijnen, ezels, kippen en pony’s. Verder is er voor de kinderen een leuke speeltuin, minigolfbaan, tafelvoetbaltafel en peuterbad. Als je een keertje geen zin hebt om te koken kun je bij het restaurant een maaltijd afhalen.

Ontdek de dorpjes en steden van Zuid-Frankrijk

De camping ligt in de Tarn-et-Garonne, op de grens met het departement Tarn. In de omgeving kun je verschillende pittoreske plaatsen vinden, zoals Puycelci (9,5 km), Montauban (29 km), Saint-Antonin-Noble-Val (30 km) en Albi (48,5 km). In het middeleeuwse dorpje Saint-Antonin-Noble-Val kun je heerlijk vind je prachtige oude gebouwen, smalle straatjes en gezellige terrasjes. Elke zondagochtend is er ook een leuke markt. De grote stad Toulouse ligt op iets meer dan een uurtje rijden van de camping.

Camping Fargogne

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn-et-Garonne Puygaillard-de-Quercy

Lieu Fargogne, 82800 Puygaillard-de-Quercy

0033 (0)5 63 30 95 61
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.