Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 25

Camping Fontisson

Camping Fontisson is een gezellige familiecamping bij het stadje Châteauneuf-de-Gadagne in het departement Vaucluse in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De camping beschikt over een zwembad, een midgetgolfbaan, tennisbanen en een sportterein. Ook wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd en zijn er wekelijkse ponyritten. Op de camping kun je een bar en campingwinkel vinden. Er zijn staanplaatsen, stacaravans, chalets en lodges te huur.

Geniet van de natuur

Op slechts vijftien minuten van Avignon en Isle-sur-la-Sorgue, ideaal gelegen om de prachtige regio Provence te ontdekken, ligt Camping Fontisson. Bezoek tijdens je verblijf op onze camping de dorpen van Luberon, breng een dag door aan de Middellandse Zee, wandel naar de Mont Ventoux, bezoek de Provençaalse marktjes, bewonder de lavendelvelden en profiteer van het leuke festival van Avignon!

We hebben een aantal opties voor Camping Fontisson voor je op een rijtje gezet:

Camping Fontisson

Frankrijk Provence Vaucluse Châteauneuf-de-Gadagne

1125 Route d’Avignon, 84470 Châteauneuf-de-Gadagne

+33 (0)4 90 22 59 77
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.